Termíny:
4.10.2022 18.10.2022
Charakteristika kurzu
Kdo by je nemiloval...věnečky, větrníky a další variace z odpalovaného těsta. Chcete doma připravovat věnečky a větrníky pro své blízké? Na tomto kurzu se naučíte, jak si správně udělat odpalované těsto, tak aby Vás nedopálilo :-). Probereme možná úskalí, naučíme se správnou techniku stříkání větrníků a věnečků na plech. Připravíme si základní cukrářský žloutkový krém tzv. Crème Pâtissière. Dozvíte se, jak si připravit domácí karamelovou pastu na karamelovou šlehačku. Nebo co je to kulér a k čemu je potřeba. Předám Vám všechny svoje tipy a zkušenosti ohledně pálené hmoty, abyste si je mohli doma připravovat s radostí. Domů si pak odnesete receptury i hotové karamelové větrníky a věnečky.
Délka kurzu je cca 4hod.
Maximální počet je 6 účastníků.
Kurzy jsou dopolední 10:00 - 14:00hod a odpolední 16.00 - 20:00hod.
Vámi vybraný termín kurzu a čas napište do poznámky v objednávce.